Neamţ: Şoferiţa care a omorât un prunc avea permis de conducere de patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta poliţiei a stabilit că accidentul de la Ghigoeşti s-a produs din cauza lipsei de experienţă în conducere.

Poliţiştii au descoperit că femeia care a comis accidentul soldat cu patru răniţi şi decesul unui copil abia obţinuse dreptul de a şofa pe drumurile publice.

„Accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă în conducere. Persoana care conducea maşina avea permis de conducere de doar patru zile. Ea obţinuse carnetul auto pe 23 mai 2011", spune inspectorul principal Cătălian Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Neamţ: Accident mortal la Ghigoeşti

Duminică, 29 mai, Marcela Petrache, de 29 de ani din comuna Ştefan cel Mare circula pe drumul comunal din satul Ghigoeşti la volanul unui autoturism VW.  Într-o curbă la stânga, şoferiţa nu a adaptat viteza şi a izbit cu maşina două femei care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers pe partea carosabilă. În acel moment, mămicile îşi plimbau fiecare în câte un căruţ copiii cu vârste de un an şi câteva luni. În urma impactului landourile au fost spulberate pe marginea drumului.

După impact, maşina a părăsit drumul oprindu-se pe spaţiul verde din stânga direcţiei de deplasare.

În urma accidentului, unul dintre copii, în vârstă de un an şi două luni a murit, iar femeile, cel de-al doilea bebeluş şi şoferiţa, au fost transportaţi cu trei ambulanţe la Spitalul din Piatra Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite