Neamţ: Şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mecanicul trenului Inter City 558 Bicaz - București susţine că a auzit un zgomot ciudat şi că este posibil ca trenul să fi trecut peste victima culcată între firele căii ferate, dar că nu şi-a dat seama cu exactitate din cauza ploii torenţiale şi a întunericului.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în zona Pieţei Centrale din Piatra Neamţ. „Astăzi, 22 iunie, în jurul orei 05.15, Postul de Poliţie Transporturi Feroviare a fost anunţat despre faptul că pe linia de cale ferată Bacău - Bicaz, în zona Pieței Centrale din Piatra Neamţ, se află un cadavru. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că la km 59+100 al liniei de cale ferată Bacău - Bicaz, în municipiul Piatra Neamț, între firele căii, se află cadavrul unei persoane de sex masculin, prezentând multiple leziuni și laba piciorului drept secționată", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul secerat de tren este Mihai Dominte (41 de ani), din localitatea Poiana Teiului. Bărbatul fusese internat pe 21 iunie la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra Neamţ, de unde a fugit în jurul orei 16.00.

A vagabondat prin oraş şi s-a ales şi cu două amenzi de la Poliţia Locală. „Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul avea chef de scandal şi a fost amendat de două ori, de două echipe diferite ale Poliţiei Locale Piatra Neamţ", a declarat Dumitru Crăescu, şeful Poliţiei Comunitare Piatra Neamţ.

Dacă în Piatra Neamţ a provocat scandaluri, acasă omul era cunoscut drept un personaj mai mult decât liniştit. „Sunt doi fraţi necăsătoriţi, care locuiesc împreună. Trăiesc din ajutorul social şi nu au creat niciodată probleme. Mihai a lucrat chiar la Hidroconstrucţia, pe vremea când mai funcţionau la noi în localitate", susţine Petru Bîia, primarul din localitatea Poiana Teiului.

Angajaţii Poliţiei de Transporturi Feroviare Piatra Neamț continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite