Neamţ: Seri cu spectacole de teatru la „TT”-ul pietrean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, nemţenii pot viziona «Audiţia», cea mai recentă piesă pusă în scenă de actorii de la Teatrul Tineretului şi «Yerma», un spectacol apreciat de public în actuala stagiune. Vezi aici recomandările de timp liber pentru acest sfârşit de săptămână.  

Două spectacole la TT

Nemţenii care vor să meargă în acest weekend la teatru au posibilitatea să urmărească două spectacole cu succes de public. Sâmbătă seară, de la ora 19.00  este programată piesa  „Yerma", de Federico Gargía Lorca în regia lui Béres László şi coregrafia luiAndrás Lóránt. Duminică, tot de la ora 19.00, poate fi vizionat spectacolul „Audiţia", de Alexandr Galin, în regia lui Szabó K.István, cea mai recentă piesă pusă în scenă de actorii TT-ului. Din distribuţie fac parte actorii Lucreția Mandric, Andrea Gavriliu, Adina Suciu, Ecaterina Hâțu, Eliza Man, Cătălina Ieșanu, Loredana Grigoriu, Gina Gulai, Dragoș Ionescu, Cezar Antal, Tudor Tăbăcaru, Daniel Beșleagă şi Victor Giurescu. Preţul biletului este 12 lei pentru un loc la stal, şi 18 lei pentru unul la lojă.

Relaxare la SPA

Pietrenii cu un buget mai generos se vor putea destinde în acest sfârşit de săptămână la SPA-ul din oraş. Masaj de relaxare, masaj cu pietre fierbinţi sau cu beţe de bambus, saună, baie turcească, înot sau relaxare in jacuzzi sunt doar cîteva dintre plăcerile pe care vi le puteţi oferi pentru a scăpa de stresul cotidian.  Dacă pentru un masaj veţi scoate din buzunar între 35 şi 65 de lei în funcţie de opţiunea dorită, o terapie turcească totală costă până la 150 de lei. În cazul în care doriţi un pachet special pentru saună care include duş, bazin, masaj de relaxare şi saună veţi plăti 66 de lei.  

Vizită la Zimbrărie

Cei care vor trece în acest weekend pe la Zimbrăria Dragoş Vodă din Vânători Neamţ au ocazia să admire şi cele mai noi exemplare din rezervaţie. În afară de animalele din grădina zoo, turiştii vor putea admira şi cei doi viţei fătaţi la începutul acestui an. Până când vor ajunge la maturitate, cei doi pui de zimbru vor fi ţinute în ţarcul de aclimatizare al Parcului Natural Vănători Neamţ. În zonă se ajunge pe drumul naţional Piatra Neamţ - Târgu Neamţ, sau, venind dinspre Roman, pe DN2 şi DN15.

Demonstraţie de dans

Sâmbătă, de la ora 17.00 la etajul I al Mall-ului din cartierul  1 Mai va avea loc o demonstraţie de dans sportiv. Spectacolul va fi susţinut de antrenorii clubului "Lia Art" din Piatra Neamţ. Programul demonstraţiei va cuprinde dansuri moderne, populare şi coregrafii ce combină diferite stiluri. În cadrul evenimentului se pot face şi înscrieri pentru iniţierea în dansul sportiv.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite