Şeful CJ Neamţ despre cazul elevului mutat disciplinar: „Măsurile mi se par disproporţionate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu, salută iniţiativa Ministerului Educaţiei de a reevalua legalitatea deciziilor luate împotriva lui Tudor Platon şi a colegilor mutaţi disciplinar de la Colegiul Naţional de Informatică.

Şeful administraţiei judeţene a reacţionat la subiectul legat de sancţionarea celor şase elevi de la Colegiul Naţional de Informatică, după ce i-a fost adus la cunoştinţă de unii părinţi dar şi de mass media.

Piatra Neamţ: Elev mutat disciplinar pentru că şi-a pozat colegii jucând poker

„Ca părinte, ca profesor, ca ales al cetăţenilor din Neamţ, ţin să salut iniţiativa Ministerului Educaţiei şi a Inspectoratului Şcolar de a reevalua situaţia şi de a verifica legalitatea măsurilor dispuse care, mie personal, mi se par disproporţionate", spune Vasile Pruteanu.

Preşedintele CJ Neamţ spune că oficial, între instituţia pe carte o conduce şi Inspectoratul Şcolar sau liceele din Neamţ nu există relaţii de subordonare, ci doar de colaborare.

„Cred că acest caz chiar trebuie gestionat cu tact, mai ales că, din semnalele care au ajuns la mine, am înţeles că e vorba de elevi cu rezultate bune, cu diplome care atestă calităţile lor", mai spune Pruteanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite