Neamţ: Se redeschide staţiunea Neguleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 13 ani în care a stat în paragină, complexul turistic va fi redeschis sâmbătă, 19 iunie, după realizarea unor investiţii necesare pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare

Modernizările făcute de Consiliul Judeţean prin societatea Neamţ Turism au fost realizate la bucătărie, la grupurile sanitare şi în zona de recepţie a complexului de cazare.

„Este un prim pas pentru reintegrarea Staţiunii Neguleşti în circuitul turistic al judeţului. Suntem conştienţi că dotările recent realizate reprezintă un început care trebuie să aibă o continuare tot mai accentuată", a precizat Vasile Pruteanu, preţedintele CJ Neamţ.

Administratorii complexului spun că în timp, şi cu ajutorul unor parteneriate vor dota partea de cazare pentru a atrage turiştii în zonă.

Staţiunea balneară situată la 25 de kilometri distanţă de municipiul Piatra Neamţ este cunoscută pentru calităţile terapeutice ale apelor clorosodice, magnezice şi iodurate care tratează o gamă largă de afecţiuni cronice

La Neguleşti există captare proprie de apă potabilă, centrală termică modernă şi spălătorie, iar baza de tratament cuprinde 15 căzi, un bazin de recuperare, 4 cabinete medicale şi o sală de sport pentru recuperare. În ultmii ani, toate aceste obiective au fost în conservare, ultima investiţie fiind făcută în anul 1996.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite