Neamţ: Şase localităţi din judeţ sunt afectate de ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de gospodării din comuna Piatra Şoimului sunt izolate, iar pagubele produse la Ocolul Silvic Văratec se ridică la 100.000 de lei.

Din cauza ploilor torenţiale căzute în ultimele 24 de ore, şase comune nemţene au rămas fără curent electric: Mărgineni, Bodeşti, Zăneşti, Dobreni şi Negreşti.

„Este întreruptă, parţial, furnizarea energiei electrice de pe raza a şase localităţi, ca urmare a avariilor produse la 37 de puncte de transformare. Echipe specializate ale E.On Electrica sunt pe teren şi acţionează pentru remedierea defecţiunilor", a declarat căpitan Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

În comuna Piatra Şoimului 50 de gospodării sunt izolate la această oră ca urmare a distrugerii drumului sătesc. Totodată, torenţii au distrus trei kilometri de drum comunal şi a fost afectat un dig de protecţie în punctul Pod Cazaci. Drumuri comunale care au fost măturate de ploi sunt şi în localităţile Crăcăoani, Răuceşti şi Războieni.

În zona Ocolului Silvic Văratec au fost afectaţi 6,5 kilometri de drum forestier şi 20 de podeţe. Valoarea estimativă a pagubelor este de 100.000 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite