Neamţ: Şantaj cu scene porno la Ruginoasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din comună e cercetat pentru că ar fi răspândit un film în care o fată de 17 ani apare în scene erotice. Tatăl adolescentei îl acuză pe omul legii că a dat filmuleţul prin sat deoarece minora nu a vrut să repete scenele fierbinţi şi cu el.

Nicolae Mircea (40 de ani), agent de pază la Primăria Ruginoasa, a aflat târziu de filmuleţul în care este protagonistă fiica sa. Bărbatul spune că un consătean i-a arătat scenele deocheate pe telefonul mobil şi că i-a venit să intre în pământ de ruşine. „Venind la serviciu supărat, domnul primar m-a întrebat ce am. Atunci mi-a arătat că şi el are filmuleţul în telefon. Când l-am întrebat de unde îl are, mi-a răspuns că de la domnul agent Covrig“, spune tatăl fetei.


Suspectă într-un furt


Părintele i-a cerut explicaţii fiicei, în vârstă de 17 ani, care i-a spus că înregistrarea a fost făcută vara trecută, cu un prieten şi că a ajuns în posesia poliţistului Ovidiu Covrig care a încercat să o şantajeze. Suspectă într-un dosar de furt petrecut la o locuinţă din Ruginoasa, fata ar fi fost pusă în situaţia de a recunoaşte că este implicată şi apoi ameninţată de agent. „Fata mi-a mărturisit că, atunci când a fost acel caz cu aurul furat, a fost şantajată de Covrig. Poliţistul a forţat-o să spună că ea a furat şi i-a spus să întreţină relaţii sexuale cu el“, mai spune Nicolae Mircea. Versiunea părintelui este susţinută şi de primar. Nicu Chirilă recunoaşte că însuşi agentul Covrig i-a transmis înregistrarea pe telefonul mobil în luna septembrie, dar nu a avut curaj să-l anunţe şi pe tatăl fetei.


Agentul a fost mutat în altă comună


„Ca părinte, n-am suportat să-i spun colegului meu de serviciu fiindcă am şi eu un copil şi îmi dau seama ce traumă poţi suferi. Poliţistul a făcut un show cu acel film şi l-a prezentat chiar şi unor persoane în vârstă. Deşi i-am atras atenţia, mi-a spus că n-o să-i facă nimeni nimic, că nu e nicio problemă“, spune Nicu Chirilă. Între timp, înregistrarea a fost răspândită în tot satul. Pe 28 martie, Nicolae Mircea a făcut o plângere la şeful postului de poliţie, iar a doua zi a reclamat fapta şi la comanda Inspectoratului Judeţean. Conducerea Poliţiei judeţene l-a detaşat pe agentul Ovidiu Covrig pentru o perioadă de două luni în comuna Icuşeşti.


 „Acuzele care mi se aduc nu sunt adevărate, iar acest lucru îl voi demonstra şi în cadrul anchetei care este în derulare“, a spus Covrig.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite