Neamț: S-a dat startul la angajări. Săptămâna aceasta sunt disponibile peste 500 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șomerii nemțeni au acum o nouă șansă pentru a se încadra în câmpul muncii. Agenția pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Neamț a anunțat un număr mare de posturi vacante, din care peste 60 de procente vizează zona Romanului.

Cele mai multe posturi sunt anunțate de Arcelor Mittal, unde numai în perioada 7-14 iunie sunt vacante 327 de locuri de muncă. Angajatorul speră ca în viitorul apropiat numărul încadrărilor să depășească 400.

În prezent se derulează procesul de recrutare pentru personal calificat pe meseriile de laminatori, lăcătuși, strungari, finisatori, frezori și altele din domeniul metalurgic. Angajatorul le cere celor care doresc să se angajeze la fostul Petrotub seriozitate maximă, studii medii și disponibilitatea de a lucra la program fix", a declarat Ana Berea, director coordonator al AJOFM Neamț.

Este o premieră pentru acest an când Piatra Neamț este devansat de Roman la oferta locurilor de muncă. Pietrenii au de ales în această săptămână din 144 de posturi vacante, din care numai patru sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite