Neamț: Revelion pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele restaurante din oraș oferă petrecerea dintre ani la prețuri modice

Dacă majoritatea nemțenilor care nu dorește să stea acasă la cumpăna dintre ani și-a făcut rezervare la unul din localurile din oraș, nici pensionarii n-au fost uitați de proprietarii de restaurante. Tocmai pentru a veni în întâmpinarea lor, managerii au decis să reducă prețurile practicate pentru masa festivă de Revelion.

Am decis ca pentru pensionari acesta să fie de trei ori mai mic, în așa fel încât să ne bucurăm de un număr cât mai mare de clienți. Este și normal ca și pensionarii să aibă posibilitatea să petreacă altundeva decât acasă și să nu îi coste prea mult", spune Neculai Popa, șef de restaurant. Pentru celelalte categorii de persoane, prețul pentru petrecerea dintre ani la același restaurant este de 300 de lei.

Meniul este diversificat și adaptat pentru fiecare buzunar. „În timp ce pensionarii se vor bucura de bucate tradiționale, pentru celelalte categorii de persoane se va merge pe preparate speciale, printre care pește sau carne de vânat.", mai spune Neculai Popa.

În general, pietrenilor care au ales să petreacă în oraș nu li se pare prea mare prețul pe care trebuie să îl plătească, atâta timp cât distracția este asigurată. „Este, totuși, noaptea dintre ani, în care trebuie să petrecem și să ne simțim bine. Cred că măcar odată pe an ar trebui să ne permitem acest lucru, deși trăim vremuri grele", spune pietreanca Mihaela Suciu.

Dovadă că, la unele restaurante din oraș, rezervările pentru petrecerea din noaptea de Revelion au fost făcute deja în proporție de 80 la sută, deși mai sunt mai bine de două săptămâni până în ultima zi a anului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite