Neamţ: Razii în târgurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au verificat în acest weekend activitatea din târgurile şi oboarele organizate în comunele Tupilaţi şi Săbăoani.

În urma raziilor au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.020 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

La controlul efectuat la un bar din Tupilaţi a fost identificată cantitatea de 14 litri băuturi alcoolice, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Cantitatea de alcool şi procesul verbal de constatare vor fi înaintate Direcţiei judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale în vederea dispunerii măsurilor legale", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Acţiunile au fost desfăşurate vineri şi sâmbătă cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi agenţii posturilor de Poliţie comunale din Tupilaţi, Săbăoani, Gherăeşti, Boteşti, Războieni şi Ştefan cel Mare.

Verificările au avut drept scop prevenirea şi combaterea traficului cu ţigări şi produse accizabile, a comercializării produselor contrafăcute şi a transportului şi comercializării materialului lemnos fără documente legale. În acest sens, echipele de control au fost însoţite şi de un inspector silvic, reprezentant al I.T.R.S.V Suceava.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite