Neamț: Râul Bicaz a mai făcut o victimă. Citiți aici semnalmentele bărbatului mort care nu a fost încă identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii postului de poliție Tașca au fost sesizați duminică dimineață de localnicii care au găsit cadavrul.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit pe ape la confluența râului Bicaz cu pârâul Ticos. Din primele cercetări la fața locului, specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală au stabilit că bărbatul avea aproximativ 40 de ani. Asupra sa nu a fost găsit niciun document în baza căruia să i se poată stabili identitatea.

Cei de la Serviciul de Medicină Legală vor efectua necropsia cadavrului pentru a verifica și stabili cauza certă a decesului, precum și mai multe date care să conducă la depistarea identității cadavrului", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

Polițiștii nemțeni au făcut publice semnalmentele bărbatului găsit decedat duminică dimineață. „Înălțimea celui decedat este între 1.65 și 1.68 metri, părul castaniu, tuns scurt, sprâncene mari, ochi căprui, frunte lată și nas drept, mare. Ca și semne particulare corpul prezintă două tatuaje. Unul abstract de culoare albastră pe umărul stâng și unul cu un cap de tigru pe spate", se adaugă în comunicat.

Persoanele care cred că pot oferi polițiștilor orice informație pentru depistarea identității cadavrului găsit sunt rugate să sune de urgență la 112.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite