Neamţ: Puiu Mironescu audiat de procuror pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost operat la mâini şi picioare, interlopul bătut cu bâtele pe calea ferată s-a internat într-o clinică privată din Iaşi.

Puiu Mironescu a acceptat să discute cu procurorul care se ocupă de ancheta în cazul agresiunii petrecute la Bacău pe data de 14 februarie. Pietreanul a fost bătut crunt atunci de mai multe persoane care l-au încolţit după ce i-au tamponat maşina în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată.

Piatra Neamț: Puiu Mironescu, bătut crunt pe calea ferată la ieșirea din Bacău

„Ne-a oferit nişte informaţii care ne vor ajuta în anchetă, şi tocmai de aceea nu pot fi făcute publice în acest moment", a spus procurorul Felix Bănilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Piatra Neamţ: Puiu Mironescu, obligat să accepte prelevarea de probe biologice

Dacă Puiu Mironescu a decis să vorbească, Laurenţiu Păvălucă (30 de ani), şoferul BMW-ului care l-a blocat pe interlopul nemţean, nu vrea să colaboreze cu anchetatorii.

Chiar dacă martorii spun că Mironescu a fost bătut de mai mulţi agresori care au ieşit din maşina condusă de Păvălucă, acesta susţine în continuare că era singur şi că a tamponat maşina lui Mironescu pentru că nu s-a asigurat la o depăşire.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite