Neamţ: Trei elevi cu 10 pe linie la Bac la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă anul trecut, 90% dintre elevii nemţeni au trecut cu bine de prima sesiune a Bacalaureatului, acum procentul de promovabilitate este cu 10 procente mai mic.

Citeşte şi:

Trei medii de 10 la bacalaureat în Neamț: află rezultatele finale ale examenului

O primă centralizare a rezultatelor de la Bacalaureat arată că aproape 80% dintre absolvenţii nemţeni au trecut cu bine de examenul de maturitate. Dintre cei 4.895 de elevi care s-au înscris în această sesiune, 498 nu s-au mai prezentat la examen, iar alţi 764 nu au reuşit să obţină media 6.00 pentru a promova, urmând să-şi încerce din nou norocul în sesiunea din toamnă.

Nemţenii se pot lăuda şi cu trei medii de 10, toate obţinute de absolvenţii de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş", unde a fost un singur elev respins, cu media 3,9 la matematică.

Performanța de a trece cu medie maximă examenul de bacalaureat au realizat-o elevii: Andreea-Sorana Paleu, Daniel-Ștefan Simion și Iulia-Ecaterina Teofănescu.

În schimb, atât subiectele la limba română, cât și cele la matematică i-au pus în dificultate pe liceenii din Neamț, care au obținut la cele două probe chiar și note de 2,1 (la Grupul Școlar Bicaz, respectiv la Colegiul Tehnic Piatra Neamț).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite