Neamţ: Porţi deschise de Ziua Protecţiei Civile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Petrodava" al judeţului Neamţ sărbătoreşte astăzi, 28 februarie, 78 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile.

În fiecare dintre cele trei detaşamente ale inspectoratului, din Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ, astăzi este organizată Ziua Porţilor Deschise.

Copiii şi elevii din judeţ vor vizita subunităţile de intervenţie unde, pe lângă sfaturile cu caracter preventiv pe care le vor primi, le va fi prezentată şi tehnica de intervenţie.

De asemenea, elevii care nu vor reuşi să viziteze sediile ISU din Neamţ vor fi vizitaţi la şcoală de angajaţii din cadrul Compartimentului Pregătirea Populaţiei, care le vor prezenta pe parcursul acesti zile măsurile ce trebuie luate în cazul unor calamităţi precum cutremurele sau inundaţiile.

„Invitaţia de a vizita subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Siutaţii de Urgenţă în ziua de 28 februarie se adresează şi tuturor nemţenilor care vor să afle câte ceva din tainele nobilei meserii de salvator", a precizat căpitan Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite