Neamţ: Pompierii luptă pentru onoare în finala naţională de la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi a competiţiei destinate serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, echipa ISU Neamţ a ocupat locul 8 din 12 echipe

La proba intitulată „pista cu obstacole pe 100 metri" desfăşurată în această dimineaţă, lotul pompierilor nemţeni a obţinut un timp total de 114,96 minute, în timp ce locul I a fost ocupat de I.S.U. Suceava, cu un timp total de 110,14 minute.

Fiecare lot a aliniat la start câte opt concurenţi, echipaţi cu trening, cască, brâu, pantofi sport şi o ţeavă tip „C".

„Prima probă a zilei a fost extrem de disputată, diferenţa dintre timpul realizat la individual şi pe echipe fiind, de cele mai multe ori, de nivelul secundelor. Sunt mulţumit de evoluţia colegilor mei şi sper ca la următoarele probe să obţinem rezultate care să ne permită calificarea, în final, pe un loc onorabil", a spus colonelul Ionel Pîrvu, prim adjunctul ISU Neamţ.  

Clasamentul probei a fost realizat la individual şi pe echipe. La individual, sergentul major Săndulache Ioan, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ a realizat un timp de  18,53 secunde. Locul I la individual fiind obţinut de reprezentantul ISU Bacău, cu un timp de 17,61 secunde.

Etapa finală a concursului profesional are loc în perioada 7-10 septembrie la Piteşti, în organizarea ISU Argeş.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite