Neamţ: Peste 6000 de petarde confiscate în Piatra Neamţ şi Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi minori s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti cu obiectele pirotehnice în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Neamţ, au depistat miercuri, în jurul orei 14.30, în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ, un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Dămuc care deţinea, în vederea comercializării, 2810 de bucăţi petarde.

Tot în Piaţa Centrală un alt minor, în vârstă de 16 ani, din Piatra Neamţ a fost descoperit de poliţişti în timp ce scosese la vânzare 180 de petarde.

Obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele minorilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere, fără drept, de articole pirotehnice interzise", a precizat inspectorul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În cadrul acţiunii intiulate «FOC DE ARTIFICII», poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Roman i-au depistat pe C. Constantin, de 36 de ani, care deţinea, în vederea comercializării, 3000 de petarde şi 18 artificii zburătoare şi pe S. Rita, de 28 de ani care deţinea 309 petarde.

Şi în acest caz obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar cele două persoane din Roman sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de deţinere, fără drept, de articole pirotehnice interzise.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite