Neamț: Pensiunile turistice și hotelurile controlate de Protecția Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acțiunea urmărește îmbunătățirea calității serviciilor oferite turiștilor
Acțiunea urmărește îmbunătățirea calității serviciilor oferite turiștilor

Verificările au început pe 27 noiembrie și se încheie pe 19 decembrie

Apropierea sărbătorilor de iarnă aduce controale la hotelurile și pensiunile turistice din județ. Comisarii de la Protecția Consumatorilor vor demara o acțiune de verificare a calității serviciilor oferite turiștilor care vor veni în județ să își petreacă Crăciunul și Revelionul. Scopul principal al acestei activități îl constituie îmbunătățirea standardului de calitate al serviciilor oferite clienților de către agenții economici nemțeni. Verificările au început pe data de 27 noiembrie și se vor încheia pe 19 decembrie.

Vom urmări consilierea agenților economici din stațiunile montane dar și protecția celor care urmează să își petreacă sărbătorile în Neamț", spun reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț.
Chiar și după încheierea acțiunilor de verificare a pensiunilor și hotelurilor, turiștii vor avea posibilitatea să sesizeze comisarilor de la Protecția Consumatorilor eventualele nereguli pe care le vor constata. În acest scop, instituția va asigura funcționarea unui serviciu de permanență pe durata sărbătorilor.

Astfel de acțiuni de prevenire și control au loc în fiecare an, înaintea sărbătorilor. Tematica activității din această perioadă a fost stabilită de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite