Neamţ: Patru persoane au suferit arsuri grave în urma unui incendiu la o cabană forestieră din Tarcău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răniţii au fost transportaţi cu caii şi cu un TAF până la punctul din care au fost preluaţi de ambulanţe

Patru muncitori forestieri erau să ardă de vii în incendiul care a cuprins în această dimineaţă în jurul orei 4.00, cabana forestieră în care dormneau, din Brateşul Unguresc, comuna Tarcău. Cei patru bărbaţi au fost scoşi din flăcări de doi colegi care dormeau în camera vecină.

„Incendiul a fost iniţiat de soba din tablă supraîncălzită pe care muncitorii forestieri îşi puseseră hainele la uscat. Flăcările au fost observate de persoanele care dormeau în camera vecină", a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Intervenţia pompierilor şi a ambulanţelor a fost îngreunată de relieful muntos. Răniţii au fost transportaţi cu caii şi cu un tractor articulat forestier TAF până la punctul din care au fost preluaţi de cele cinci echipaje de ambulanţă care au fost mobilizate la locul incendiului.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean, starea cea mai gravă fiind a unui tânăr de 21 de ani, cu arsuri de gradul II şi III pe 80% din suprafaţa corpului.

Vom reveni cu amănunte despre incendiul din această dimineaţă pe neamt.adevarul.ro

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite