Neamţ: Pădurar cercetat pentru că a împuşcat în cap un tovarăş de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările au arătat că victima a fost împuşcată cu o armă de vânătoare, deşi medicii au crezut iniţial că e vorba de o sinucidere

Ştefan Vartic, un romaşcan în vârstă de 40 de ani îi invitase ieri seară la locuinţa mamei sale din comuna Stăniţa pe Vasile Bodescu (37 de ani) şi pe Cristian Mălău (40 de ani), un pădurar de la Ocolul Silvic Horia. Silvicultorul venise la întâlnire cu arma de vânătoare de calibrul 12 mm, proprietate personală.

„Cei trei au consumat băuturi alcoolice iar la plecare, arma i-a alunecat pădurarului de pe umăr. Când a vrut să o prindă, aceasta  s-a declanşat. Arma încărcată cu cartuşe cu alice s-a descărcat în capul lui Vasile B.", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pădurarul este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă, uz de armă letală, fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„S-a dispus şi o expertiză balistică şi aşteptăm şi rezultatul raportului medico-legal. Urmează să ne pronunţăm atunci când vopm avea şi aceste două elemente", a declarat prim procuror adjunct Virgil Cornea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite