Neamţ: O femeie s-a aruncat de pe barajul de la Bicaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma impactului, gheaţa de pe lacul Bicaz nu a cedat
În urma impactului, gheaţa de pe lacul Bicaz nu a cedat

Pentru a recupera cadavrul a fost nevoie de intervenţia salvamontiştilor nemţeni, care au fost chemaţi de urgenţă de la Piatra Neamţ, unde erau prezenţi pentru a acord primul ajutor schiorilor prezenţi la Festivalul „Piatra pe zăpadă".

Irina Stănescu, o tânără în vârstă de 30 de ani, s-a aruncat astăzi de pe barajul de la Bicaz. „A venit aici cu un taxi. A coborât, a plătit şi şi-a aprins o ţigară în timp ce se apropia de zidul barajului. Atunci mi-am dat seama ce are de gând, dar nu am reuşit s-o salvez. Am sunat imediat la 112", a declarat Gheorghe Bodrea, agentul de pază de la baraj.

Irina Stănescu s-a aruncat la ora 12.30, de la o înălţime de 30 de metri, însă gheaţa de pe lacul Bicaz nu a cedat în urma impactului. Pentru a recupera cadavrul a fost nevoie de intervenţia salvamontiştilor nemţeni, care au fost chemaţi de urgenţă de la Piatra Neamţ, unde erau prezenţi pentru a acord primul ajutor schiorilor prezenţi la Festivalul „Piatra pe zăpadă".

Salvamontiştii nemţeni, coordonaţi de Raul Papalicef, şi echipele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ încearcă de mai bine de patru ore să recupereze cadavrul de pe apa îngheţată.

Deşi motivele care au determinat-o să-şi ia viaţa sunt încă necunoscute, rudele femeii spun că Irina Stănescu şi-a părăsit soţul în urmă cu o săptămână, când a fugit cu unul dintre cumnaţi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite