Neamţ: Nouă şoferi au rămas fără permis, după o razie pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul a fost prins pe raza localităţii Dragoş Vodă  Foto: Arhivă
Minorul a fost prins pe raza localităţii Dragoş Vodă Foto: Arhivă

Acţiunea desfăşurată duminică într-un interval de cinci ore s-a soldat cu 182 de amenzi în valoare totală de 18.430 de lei.

Razia poliţiştilor a avut loc între orele 17.00 şi 22.00. Acţiunea a avut drept scop principal depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei 56 de poliţişti care au acţionat pe drumurile din Neamţ  au legitimat peste 1.000 de persoane şi au controlat 1.007 autovehicule.

Au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.430 de lei. Din cele 159 de sancţiuni la Codul Rutier, 28 au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor privind portul centurii de siguranţă, 19 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 8 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma acţiunii, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au reţinut 9 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite