Neamţ: Meciuri de fotbal şi de tenis la Ştrandul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile ridicate prognozate pentru acest sfârşit de săptămână îi vor scoate din case pe tinerii dornici de mişcare.

După sezonul de grătare şi ieşiri cu barca pe lac, pietrenii dornici să-şi petreacă ultimul weekend de vară în mod distractiv pot alege terenurile amenajate în cadrul complexului sportiv din Ştrandul Tineretului. Zona pentru fotbal, tenis de masă sau de câmp îi aşteaptă pe cei interesaţi cu tarife acceptabile, atât pentru închirierea terenurilor, cât şi a echipamentului sportiv.

Tenisul de câmp, la mare căutare
Cea mai aglomerată zonă a complexului sportiv este cea cu terenuri artificiale de tenis. La final de săptămână, cele trei spaţii amenajate pentru iubitorii sportului alb să fie principala atracţie. „Este singurul moment din săptămână când uit de serviciu, rate şi alte datorii. Venim în fiecare săptămână cu familia şi ne-am făcut o mulţime de prieteni. Aşa au învăţat şi copiii noştri să plece de la calculator şi să facă mişcare“, a spus Miruna Constantinescu, unul din clienţii fideli ai terenurilor.

Puteţi participa la minicampionate de fotbal
Pietrenii care vor să petreacă o oră pe terenul de tenis trebuie să achite 20 de lei. Sportivii care nu dispun de rachetă proprie pot alege din cele puse la dispoziţia lor de centrul de închiriere, pentru 10 lei pe oră.

O altă posibilitate de recreere o oferă cele două terenuri de fotbal. Acestea pot găzdui meciuri între echipe de câte şapte jucători, dar şi minicampionate de fotbal între amatori. Tarifele variază între 50 şi 75 de lei, taxa de închiriere pentru o oră de joc. „Este un lucru foarte bun că se pune accept pe mişcarea în aer liber, cel puţin atât cât este cald. Nu ştiu ce-o să mai facem la iarnă, dar până atunci ne bucurăm de ultimul final de săptămână anunţat cu vreme bună“, a completat Ionel Baciu, un băcăuan care îşi petrece fiecare weekend în complexul de agrement din Piatra Neamţ. Tot în zona Ştrandului Tineretului, începând cu podul de la Căprioara şi până spre barajul lacului de acumulare de la Bâtca Doamnei, se găseşte traseul preferat de pietrenii care vor să alerge pentru a se menţine în formă. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite