Neamţ: Măsoară bioenergia obiectelor cu pendulul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Ifrim foloseşte testerul pentru a afla ce bioenergie au obiectele din jur. foto: M. Balint
Dumitru Ifrim foloseşte testerul pentru a afla ce bioenergie au obiectele din jur. foto: M. Balint

Pensionarul de 58 de ani din Bicaz a confecţionat un tester pentru a vedea dacă lucrurile din jurul lui au bioenergie pozitivă, negativă sau neutră.

Dumitru Ifrim a făcut o demonstraţie la Biblioteca din Bicaz, apropiind pendulul de diferite obiecte. „Dacă se învârte în sensul acelor de ceasornic, energia  este pozitivă, în sens antiorar aveam de-a face cu bioenergie negativă, iar dacă se mişcă într-un singur plan, ne aflăm aproape de ceva neutru“, a explicat Ifrim. Astfel, apa de la robinetele din Bicaz a ieşit neutră, dar sarea iodată are energie negativă.

Acele de conifere sau merele sunt pozitive

Seminţele de busuioc, acele de conifere, firul de păr de cal, lemnul curat sunt câteva dintre obiectele testate şi găsite cu bioenergie pozitivă.
Când a apropiat însă pendulul de o bucată de plumb, de celulare, de un televizor sau de un calculator închis, acesta s-a rotit în sens invers acelor de ceasornic, semnul bioenergiei negative.

Dumitru Ifrim are studii medii şi a fost mai întâi muncitor la prospecţiunile pentru uraniu din zona Grinţieş, apoi poliţist. „Ideea acestui tester mi-a venit după ce am văzut avioanele care survolau zona Grinţieş în căutarea filoanelor de uraniu. Aveau un fel de pendul de vreo 30 de metri lungime, terminat cu o bilă mare. Acest dispozitiv detecta anomaliile din subteran, iar geologii găseau astfel uraniu“, îşi aminteşte bicăjeanul.  A confecţionat pendulul după planuri proprii.

Se mai gândeşte dacă îl va breveta

„În capsula aceasta făcută dintr-un fund de eprubetă am un anumit cristal, închis cu un dop de cauciuc. Urmează un fir textil foarte subţire, care are la capăt un fel de bulină din hârtie, de care ţin testerul. Totul este calibrat după bioenergia mea“, a explicat Ifrim. La demonstraţie a participat şi medicul neurolog Constantin Radu, de la Spitalul din Bicaz.

„În lume se folosesc dispozitive similare  pentru protecţia împotriva radiaţiilor electromagnetice de la televizoare, antene radio, bazate pe cristale, cel mai folosit fiind cuarţul“, a declarat doctorul. Dumitru Ifrim nu s-a gândit încă să breveteze pendulul, dar spune că va lua o decizie după sărbători. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite