Neamţ: Mănăstirea Văratec văzută de sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumpără cinci volume Jules Verne şi te vei ridica deasupra oraşului. Dacă vreţi să vedeţi Piatra Neamţ de la înălţime, acceptaţi provocarea lansată de Orange şi „Adevărul" şi participaţi la campania „5 săptămâni în balon".

Campania „5 săptămâni în balon" continuă pentru nemţeni. Dacă în prima zi a aventurii cu balonul Orange vremea nu a permis un zbor în adevăratul sens al cuvântului, ci numai o înălţare deasupra mănăstirii Văratec, joi dimineaţa localnicii din preajma locaşului monahal au ieşit încă de la primele ore din casă pentru a urmări obiectul de pe cer. „Eram la muncă pe câmp şi întâi nu am ştiut ce se întâmplă. Când am văzut că se apropie de noi mi-am făcut cruce. Tare m-aş da şi eu dacă ar lua şi călători", a spus încântat Gheorghe Toma.

Aventura a început la 10 dimineaţa, din spatele mănăstirii Văratec. Cu un vânt prielnic în spate, balonul Orange a plutit deasupra întregii zone stârnind curiozitatea tuturor. „Astăzi ne-a surâs vremea. Suntem la o altitudine de 800 de metri şi continuăm să ne înălţăm. Avem o viteză de cinci kilometri pe oră. Peisajul este superb şi ar fi fost păcat dacă ratam o asemenea ocazie", a spus pilotul Mihai Ilie.

Seara, balonul portocaliu s-a mutat la Grumăzeşti şi a survolat întreaga zonă. „Am avut o viteză de 20 de kilometri la oră şi am urcat la o altitudine de 600 de metri. Ne-am convins încă o dată că întregul ţinut al Neamţului este superb", crede pilotul Constantin Benţe.

Dacă vreţi să simţiţi emoţiile zborului şi să admiraţi oraşul de la înălţime, răspundeţi provocării lansate de Orange şi „Adevărul". Puteţi fie să completaţi taloanele speciale din sediile Orange, fie să cumpăraţi cinci volume din seria Jules Verne, de la caravana „Adevărul", care va poposi sâmbătă şi duminică în Piaţa Centrală din oraş.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite