Neamţ: „Magiun” a revenit la Ceahlăul să promoveze echipa în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dacă cei de la Piatra Neamţ nu-şi doreau promovarea, poate că acceptau un antrenor mai ieftin" a spus Marin Barbu la prima conferinţă de presă de la preluarea echipei

Lotul pe care îl are la dispoziţie în acest zile noul antrenor al nemţenilor este afectat de incertitudinile unor posibile plecări de jucători. Pe lista unor eventuale transferuri sunt jucători precum Cebotaru, Villadsen, în timp ce mijlocaşul Ciprian Vasilache a revenit la Piatra Neamţ după ce fusese la un pas de a ajunge la FC Vaslui.

„Nemulţumirea lui e legată de faptul că doreşte să evolueze la o echipă de prima ligă. Am fost pe punctul de a-l transfera la FC Vaslui, a făcut pregătirea cu această echipă, dar au fost neînţelegeri şi acum a revenit la Ceahlăul până când vom găsi un transfer", a spus Viorel Măstăcăneanu, preşedintele clubului din Piatra Neamţ.

Lucrează la moralul jucătorilor

Antrenorul Marin Barbu spune că până la debutul jocurilor în divizia secundă va trebui să refacă moralul jucătorilor afectaţi de retrogradare şi să le redea spiritul de competiţie necesar pentru o campanie de promovare în Liga I.

„Am avut o discuţie cu băieţii care au fost în echipa care a retrogradat. Tot ei trebui să pună umărul la revenirea echipei în Liga I. Pe Fabbron îl aşteptăm să revină la echipă din Brazilia, iar lui Gafiţa îi mai acordăm o şansă ca până în iarnă să intre în formă maximă", a spus antrenorul  Marin Barbu.

Tehnicianul revenit pentru a treia oară la cârma echipei „Ceahlăul" va fi ajutat în pregătirea echipei de antrenorii secunzii Nelu Nagy, Costel Ilie şi Radu Lefter (antrenor de portari).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite