Neamț: Luptătorii de greco-romane de la CS Ceahlăul au urcat pe podium la turneul de la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de lupte greco-romane a CS Ceahlăul a impresionat la turneul din Maramureș
Echipa de lupte greco-romane a CS Ceahlăul a impresionat la turneul din Maramureș

Finala la categoria 50 de kg s-a disputat între sportivii clubului pietrean Vasile Dudău și Mihai Mihuț.

La competiția internațională desfășurată în weekend au participat 12 sportivi ai secției de lupte greco-romane de la CS Ceahlăul. Șapte dintre ei au avut rezultate remarcabile în întrecerile cu advresarii proveniți de la cluburile Steaua, LPS Suceava, CS Arad, din Ungaria sau Ucraina.

„Finala la categoria 50 de kg a fost disputată între sportivii noștri Vasile Dudău și Mihai Mihuț, componenți ai lotului național de cadeți. Vasile Dudău a câștigat după o dispută strânsă cu Mihai Mihuț, dar meritul e al ambilor sportivi care au eliminat pe parcurs sportivi valoroși din Ungaria și Ucraina", spune profesorul Ion Popa.

La competiția de la Baia Mare s-au mai remarcat Mircea Ionescu (locul II la categoria 59 kg), Mihai Marian (locul III la categoria 42 kg) și Codrin Maxim (locul III la categoria 30 kg).

În clasamentul final pe echipe, CS Ceahlăul a ocupat locul secund după cluburile din Baia Mare și în fața echipei de la CSM Bacău.  

„A fost ultima întrecere din acest an, dar a reprezentat și o selecție pentru anul competițional 2011. În 2010, secția de lupte greco-romane de la CS Ceahlăul se poate mândri cu locul II la Campionatele Europene de cadeți de la Sarajevo, patru titluri naționale și titlul de vicecampion național la seniori câștigat de Dragoș Câmpanu", mai spune profesorul Ion Popa.

În anul competițional care se încheie, sportivii de la CS Ceahlăul au cucerit opt medalii la toate categoriile de vârstă: copii, cadeți, juniori și seniori.    

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite