Neamţ: Licitaţie cu repetiţie pentru drumul Roznov -Tazlău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean este pus în situaţia de a relua licitaţia pentru desemnarea firmei care va moderniza 12 kilometri din drumul judeţean DJ 156A

Autoritatea nemţeană este nevoită să refacă licitaţia după ce Curtea de Apel Bacău a confirmat decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) care a dat dreptate unei plângeri depuse de societatea CL Construzioni Generali. Firma italiană care are doar o adresă poştală în Cluj nu se înscrisese în competiţie, dar a depus o contestaţie considerându-se nedreptăţită de condiţiile impuse prin caietul de sarcini.

„Respectând principiul separaţiei puterilor în stat nu voi comenta această decizie. Constat doar că, la fel cum a păţit şi CJ, nici măcar Curtea de Apel Băcău nu a reuşit să afle adresa firmei italiene", a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Pentru a obţine lucrarea finanţată din fonduri europene în valoare de 22 de milioane de lei se înscriseseră la licitaţia din 31 martie patru ofertanţi. Între aceştia figurau şi firmele de construcţii ale lui Costel Căşuneanu şi Dorin Umbrărescu. După răspunsul instanţei, conducerea CJ Neamţ spune că va relua licitaţia în cel mai scurt timp pentru că, altfel, există riscul ca finanţarea să fie pierdută dacă investiţia nu va fi realizată până la finele acestui an.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite