Neamţ: Jandarm arestat pentru trafic şi contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Roban (30 de ani), subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Neamţ a primit din partea magistraţilor Judecătoriei Piatra Neamţ mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Marţi, 10 august, jandarmul a fost prins în flagrant în timp ce transporta cu maşina 8208 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova.

Peste 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti (VIDEO)

Alături de Vasile Roban este cercetat în stare de arest şi Valentin Căpăţână (49 de ani), cetăţean din Republica Moldova. Aceştia sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile si contrabandă.

Pentru aceleaşi fapte, sunt cercetaţi în stare de libertate Gheorghe Roban (54 de ani) din Bălţăteşti (tatăl jandarmului) şi pietreanul Vasile Crăescu (31 de ani).

În urma acţiunilor desfăşurate în ultimele două zile de poliţiştii nemţeni a fost descoperită o reţea formată din 12 persoane care se ocupa de transportul şi comercializarea ţigărilor  de contrabandă. În urma percheziţiilor domiciliare şi a flagrantului realizat de poliţişti au fost confiscate peste 18.000 de pachete de ţigări.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite