Neamţ: Înjunghiat de văcar pentru că i-a contestat cunoştinţele de italiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Văcarul satului a fost reţinut pentru tentativă de omor
Văcarul satului a fost reţinut pentru tentativă de omor

Agresorul este acuzat de tentativă de omor pentru că a înfipt cuţitul în consăteanul său şi i-a pus viaţa în pericol.

Scandalul a avut loc duminică seară, în faţa unui magazin mixt din Doljeşti şi a fost provocat de Dănuţ M., de 42 de ani, unul din văcarii din comună. Acesta a început să vorbească în italiană ca să-şi demonstreze cunoştinţele dobândite în perioada în care a fost plecat la muncă în afara ţării. Deranjat de atitudinea sa arogantă, Gabriel D., un consătean de 23 de ani, l-a apostrofat pe loc, iar reacţia văcarului a fost violentă.

„Acesta l-a înjunghiat în abdomen, aproape de ficat, cu un cuţit, pe tânărul cu care intrase în conflict. Victima a fost transportată la Spitalul din Roman unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar medicii legişti au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Leziunile rezultate în urma agresiunii vor necesita pentru vindecare între  30 şi 35 de zile de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 42 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor calificat, iar astăzi, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite