Neamţ: Hoţi prinşi după ce au furat generatorul din curtea unui azil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făptaşii acţionau în comuna Trifeşti de unde furau la adăpostul nopţii tot felul de scule şi unelte ce puteau fi uşor vândute.

Poliţiştii s-au sesizat despre comiterea a două furturi vineri seara, în jurul orei 23.00 şi în scurt timp i-au identificat pe autori. V. Ionuţ, de 24 de ani şi I. Vasile, de 20 de ani, ambii din comuna Trifeşti sunt cercetaţi pentru că au comis două furturi, într-un interval de 48 de ore.

În noaptea de 3/4 martie, persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în curtea unui azil de bătrâni şi au sustras un generator electric, în valoare de 3.200 de lei", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Prin aceeaşi metodă s-a acţionat şi în noaptea de 01/02 martie, atunci când cei doi tineri au furat scule şi unelte în valoare de circa 2.000 de lei după ce s-au furişat într-o anexă a casei parohiale din Trifeşti.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Astăzi, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite