Neamţ: Pinalty vrea să-l dea în judecată pe pictorul Potop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gheorrge Ştefan consideră că tabloul în care este înfăţişat alături de Elena Udrea i-a produs prejudicii imaginii publice şi i-a lezat onoarea.

Reacţia primarului de Piatra Neamţ a fost făcută publică astăzi printr-un comunicat de presă referitor la subiectul tabloului realizat de pictorul Ştefan Potop în cadrul expoziţiei de la Galeriile «Lascăr Vorel» din Piatra Neamţ.

Neamţ: Elena Udrea cu chiloţi portocalii, pictată între picioarele lui Pinalty

„Primăria susține în fiecare an o serie de evenimente culturale organizate cu ocazia Zilelor Orașului. Instituția noastră nu a finanțat expoziția respectivă, nu a comandat nicio lucrare artiștilor plastici și nu a avut cunoștință despre lucrarea respectivă", este precizat în adresa emisă de Serviciul Comunicare din cadrul primăriei.

„În nume personal domnul Gheorghe Ştefan îşi rezervă dreptul de a acţiona  în instanţă autorul,  pentru prejudiciile aduse imaginii sale publice şi onoarei personale  şi a familiei sale", se arată în comunicatul de presă.

„Regretăm faptul că o inițiativă personală asumată în mod public de către artist a adus atingere imaginii celor două persoane publice, instituţiilor pe care aceştia le reprezintă, cât și evenimentului cultural în sine", mai este precizat în adresa oficială.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite