Neamţ: Explozie declanşată de pornirea televizorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din Bicaz au ajuns la Urgenţe după ce au suferit arsuri şi au fost intoxicate cu fum. Deflagraţia a avut loc din cauza unei acumulări de gaz formată prin racordul defect al aragazului.

Explozia a avut loc luni seară, în jurul orei 20.45, în locuinţa situată pe strada Cozmiţei.

„Deflagraţia a fost cauzată de sistemul defectuos de alimentare al aragazului. Gazele s-au scurs în încăpere, iar în urma pornirii televizorului a fost declanşată explozia", spun reprezentanţii ISU Neamţ.

Proprietara locuinţei, M. Alexandrina, de 95 de ani, aflată într-o încăpere alăturată a fost transportată la Spitalul din Piatra Neamţ în urma intoxicaţiei cu fum. Fiica sa, H. Maria, de 61 de ani a suferit arsuri pe antebraţe şi pe faţă şi tăieturi pe corp şi pe picioare provocate de cioburi.

Intervenţia Pompierilor a fost asigurată cu o autospecială şi 8 subofiţeri de la Detaşamentul «Petrodava» din Piatra Neamţ şi de o echipă a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din oraşul Bicaz.

Cele două victime ale exploziei sunt internate la Spitalul de Urgenţe din Piatra Neamţ şi se află în afara oricărui pericol.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite