Neamț: Escrocul familiei Mădălinei Manole a fost încătușat la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Băcăuanul Sorin Iioaie este acuzat că i-a înșelat pe părinții Mădălinei Manole cu suma de 1200 de lei. El le-a cerut banii după ce i-a amăgit că deține o casetă compromițătoare cu soțul artistei, Petru Mircea.

Polițisti din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra Neamț l-au depistat pe Sorin Ilioaie, de 45 de ani, din municipiul Onești, într-un apartament din Piatra Neamț.

„Bărbatul era dat în urmărire, deoarece se sustrăgea de la executarea unui mandat cu pedeapsa închisorii de un an și șase luni, fiind condamnat de Judecătoria Tg. Mureș, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Sorin Ilioaie are la activ 19 infracțiuni de înșelăciune, tâlhărie și furt, iar una din plângerile îndreptate împotriva sa a fost și cea depusă de părinții Mădălinei Manole. După înmormântarea cântăreţei Ioan și Eugenia Manole s-au adresat poliţiei și au reclamat că un bărbat le-a cerut 1200 de lei în schimbul unei înregistrări care-l învinovăţeşte pe soţul Mircea Petru de moartea fetei lor.

După ce a fost prins, bărbatul a fost preluat sub escortă de polițiști din cadrul IPJ Bacău și încarcerat în arestul poliției.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite