Neamţ: Drumarii au pornit lupta cu nămeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele acţionează pentru curăţarea de zăpada de pe drumurile din judeţ
Utilajele acţionează pentru curăţarea de zăpada de pe drumurile din judeţ

Ninsoarea care s-a pornit ieri la prânz i-a scos pe drumarii nemțeni la treabă. Vezi care sunt traseele pe care se circulă cu dificultate din cauza zăpezii depuse pe carosabil.

În Piatra Neamţ, angajaţii societăţii Publiserv acţionează cu şapte utilaje de deszăpezire şi împrăştiere material antiderapant pe străzile principale şi pe cele din cartiere.

Chiar dacă dimineaţă niciun drum județean nu era blocat, autorităţile au intrat în alertă. Societatea Drupo acționează de dimineaţă cu utilajele din dotare pe toate sectoarele de drumuri judeţene, în special pe acele tronsoane care cauzează probleme şoferilor, respectiv în zonele de pantă şi cele expuse viscolului.

Utilajele noastre intervin pe toate drumurile județene, dar și în zonele unde ni se solicită expres acest lucru", a spus inginerul Narcis Porubin.

Există sectoare de drum pe care se intervine prioritar, tocmai pentru că acele zone sunt intens circulate.

Intervenţiile se fac pe drumul judeţean Piatra Neamț- Mărgineni, Roznov - Tazlău, dar și pe căile de acces către mănăstirile Bistrița și Pângărați", a mai spus dispecerul societăţii care administează drumurile judeţene.

Totodată, utilajele Drupo acționează și în zona sanatoriului Bisericani, pentru a facilita accesul ambulanțelor către spital. Un alt tronson pe care se intervine este Bicaz - Izvoru Muntelui.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite