Neamţ: Doi tineri au fost ucişi într-un accident de motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un căruţaş beat, un şofer care nu s-a asigurat şi doi tineri fără căşti de protecţie au fost eroii unui accident petrecut aseară, în jurul orei 18.00, în localitatea nemţeană Tămăşeni.

Mihai Ciobanu (47 de ani), un localnic din Tămăşeni, se deplasa cu maşina spre casă şi, la un moment dat, a depăşit o căruţă fără a se asigura. Astfel, nu i-a mai putut evita pe cei doi tineri care veneau  cu motocicleta din sensul opus, şoferul susţinând că tinerii, care nu aveau mai mult de 25 de ani, veneau cu viteză şi pe o singură roată.

Ucis în pat, în timp ce dormea, de un şofer beat

Autorul accidentului mortal din comuna Tămăşeni a fost arestat

Pentru că nu purtau căşti de protecţie, cele două victime au decedat pe loc, iar căruţaşul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

„S-a stabilit că, în timp ce conducătorul unei autoutilitare a efectuat o depăşire a unei căruţe fără să se asigure suficient, a intrat în coliziune cu motocicleta neînmatriculată, condusă de Cristian G. (25 de ani). În urma impactului, atât conducătorul motocicletei, cât şi pasagerul din spate au decedat. Niciunul dintre ei nu purta cască de protecţie", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi riscă să-şi petreacă următorii şapte ani după gratii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite