Neamţ: Doi fraţi şi-au găsit sfârşitul într-un iaz din comuna Bâra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupurile celor doi copii au fost găsite de pompierii romaşcani (foto arhivă)
Trupurile celor doi copii au fost găsite de pompierii romaşcani (foto arhivă)

Pompierii romaşcani au recuperat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cadavrele a trei persoane înecate.

„Sâmbătă, 11 iunie, la ora 22.04, pompierii din cadrul Detaşamentului Roman au intervenit, cu 11 subofiţeri, un autocamion pentru intervenţii, un echipaj SMURD şi o barcă pneumatică pentru a căuta şi recupera doi copii plecaţi la scăldat în iazul din satul Rediu, comuna Bâra", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Cei doi copii aveau opt, respectiv nouă ani. „Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 19.00, cei doi minori s-au deplasat pe imaşul de la marginea satului Rediu, comuna Bâra, pentru a aduce vaca de la păşunat, dar nu s-au mai întors la domiciliu. În momentul în care animalul a fost adus acasă de alte persoane, părinţii au început să-i caute pe cei doi copii, iar în jurul orei 21.00 au anunţat şi Postul de Poliţie despre dispariţia lor", a precizat Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Echipele de căutare le-au găsit şi recuperat trupurile din iazul aflat în satul Rediu. Cadavrele au fost duse la morga Spitalului Roman pentru efectuarea necropsiei.

În această dimineaţă (12 iunie), trupul unei bătrâne de 72 de ani, din comuna Dulceşti, a fost scos de pompierii romaşcani din fântâna casei. Ancheta este continuată acum pentru a se stabili dacă a fost un accident sau bătrâna a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite