Neamț: Depunere de coroane și paradă militară de Ziua României (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialitățile județene și locale au marcat ziua de 1 Decembrie la Cimitirul Eroilor
Oficialitățile județene și locale au marcat ziua de 1 Decembrie la Cimitirul Eroilor

La ora 10 oficialitățile s-au întâlnit la Cimitirul Eroilor pentru a marca sărbătoarea națională a românilor

Oficialitățile județene și locale au marcat, în această dimineață, ziua de 1 Decembrie, la cimitirul eroilor din Piatra Neamț. După o slujbă de pomenire a celor căzuți pe câmpurile de luptă și intonarea imnului național, a urmat depunerea de coroane de flori la monumentul eroilor.

Câteva zeci de pietreni au participat la manifestările dedicate zilei naționale

Rând pe rând, prefectul județului, președintele Consiliului Județean, precum și reprezentanții principalelor partide politice au adus un omagiu celor care și-au jertfit viața pentru libertatea neamului românesc.

Președintele Consiliului Județean a adus un omagiu eroilor neamului

Sunt momente pe care nu trebuie să le dăm uitării niciodată. Ziua de 1 decembrie este puternic înrădăcinată în sufletele noastre, ale tuturor românilor de pretutindeni. De aceea, doresc să le transmit tuturor un sincer și călduros La Mulți Ani, în aceste momente de sărbătoare", a spus prefectul de Neamț, Mihai Archip.

Ceremonie

La eveniment a participat și o delegație a primăriei orașului Orhei, din Republica Moldova, localitate cu care municipiul Piatra Neamț este înfrățită. Ceremonia s-a încheiat cu o defilare militară, în aplauzele tuturor celor prezenți.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite