VIDEO: Cristian Liciu, liderul PC Neamţ, filmat în timp ce-şi bate soţia (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel care a postat înregistrarea pe internet susţine că actul de brutalitate este surprins pe o cameră de supraveghere şi că la incident au asistat angajaţii familiei.

ORA 18.20: Soţii Liciu au depus fiecare câte o plângere la Poliţie

Protagoniştii acestei scene de violenţă sunt, într-adevăr, cei doi soţi, a confirmat, pentru „Adevărul de seară“, avocata Monica Anton, care o reprezintă pe doamna Liciu. „Confirm că în filmul respectiv sunt domnul şi doamna Liciu“, a precizat Monica Anton.

La Poliţia Municipiului Piatra Neamţ sunt depuse două plângeri, în urma incidentului surprins de camera de supraveghere. „Doamna Liciu a făcut plângere pentru lovire, iar domnul Liciu pentru  distrugere şi pentru tulburarea folosinţei locuinţei. Poliţiştii fac verificări şi, în final, se va dispune soluţia legală prin Parchet“, a declarat inspectorul Lelian Andrieş de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Bătaie ca-n filme

În imaginile surprinse de camera de supraveghere şi postate pe YouTube zilele trecute, se poate vedea cum un bărbat, care ar fi Cristian Liciu, o loveşte pe soţia sa, Lucica, în timp ce câteva persoane asistă fără să intervină între cei doi până când femeia este trântită la pământ.

Imediat după ce se ridică, femeia încearca să riposteze, însă politicianul pleacă în trombă la volanul maşinii de teren şi este foarte aproape să-şi accidenteze soţia.

Vezi aici scenele surprinse pe camera de supraveghere:

Preşedintele filialei nemţene a Partidului Conservator este în proces de divorţ cu soţia sa din luna mai a acestui an, iar filmuleţul postat pe site-ul public YouTube este datat 7 iunie a.c.

La Judecătoria Piatra Neamţ sunt înregistrate două dosare cu obiect divorţ cu minori, respective partaj bunuri comune. În ambele dosare Lucica Liciu este reclamant.

Cristian Iorgu Liciu este preşedinte al PC Neamţ şi copreşedinte al USL Neamţ. Politicianul a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ la alegerile din 2004, din partea PNG. La alegerile locale din 2008 a fost pe lista de consilieri judeţeni din partea PSD, iar în scrutinul parlamentar a candidat pentru un loc de deputat.

image

Cristian Luciu nu a putut fi contactat până acum pentru a comenta imaginile postate pe Youtube.

Vom reveni cu amănunte.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite