Neamț: Costel Cășuneanu s-a retras din cursa pentru asfaltarea drumului Roznov-Tazlău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma reluării licitației pentru atribuirea lucrărilor, Consiliul Județean va trebui să aleagă între firma lui Dorinel Umbrărescu și o asociere de firme din Neamț

Câștigătorul licitației pentru reabilitarea și modernizarea celor 12 kilometri de drum județean va fi anunțat în termen de 20 de zile. Luni, 7 iunie, comisia de licitație a deschis cele două oferte depuse de SC Tehnostrade SRL Bacău, și de asocierea firmelor TRUST CCDP (Roznov) și TLSIT Piatra Neamț.  

Reluarea procedurii de achiziţie a fost necesară deoarece prima licitaţie a fost anulată. Consilul Județean a fost nevoit să reia procedura atribuirii lucrărilor în urma unei contestații depuse de o firmă din Italia care a reclamat că i s-a încălcat dreptul de a participa la licitație.

La prima încercare derulată la începutul lunii aprilie au fost depuse patru oferte, între care și cea aparținând firmei lui Costel Cășuneanu, Pa & Co International SRL Oituz Bacău.

Sper ca de această dată să nu mai fie nicio problemă şi ca la finalul acestei proceduri să fie desemnată o firmă care să se apuce, cu seriozitate, de execuţia lucrărilor", spune Vasile Pruteanu, președintele CJ Neamț.

Reabilitarea tronsonului de drum județean care permite tranzitul spre județul Bacău se realizează printr-o finanţare europeană obţinută de Consiliul Judeţean Neamţ în valoare de 17.048.061 lei (fără TVA).

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite