Neamţ: Consiliul Judeţean, patronul urgenţelor şi al psihiatrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii judeţului au intrat ieri în stăpânirea celui mai mare spital din Neamţ, precum şi a celui de boli psihice de la Roman. Preşedintele Consiliului Judeţean promite că bolnavii vor simţi că s-au schimbat „stăpânii“ spitalelor.

„Pornim de la zero, dar vom colabora cu managerii celor două spitale pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru buna gospodărire a spitalelor. Vrem să fie mâncare mai bună, curăţenie permanentă şi o comunicare îmbunătăţită cu pacienţii, începând de la infirmieră, asistenţi şi medici, pentru că suferim la acest capitol“, spune Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ. Până acum, şefii judeţului au alocat un milion de lei pentru investiţii în reabilitarea clădirii şi dotarea spitalului cu aparatură şi materiale necesare cazării pacienţilor.

„Sunt în curs licitaţiile pentru reabilitarea faţadei şi de izolare termică, de igienizare a pavilionului chirurgical în vederea mutării secţiei de Cardiologie şi de reabilitare a secţiei de Pediatrie“, spune Silvia Roşescu, managerul Spitalului Judeţean.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite