Neamţ: Concursuri şi concerte la Zilele Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scena de la Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ vor urca trupe de top ale momentului, dar şi tineri talentaţi din oraş.

Sărbătoarea oraşului a început încă de aseară, odată cu spectacolele oferite de Ansamblul „Floricică de la Munte“ şi de artiştii invitaţi de la Orhei. 
În această seară, pietrenii care vor să danseze şi să se distreze în aer liber au posibilitatea să-i asculte pe Mihai Trăistariu, Mioara Velicu şi pe băieţii de la Deep Central.

Spectacolele încep la ora 17.00

Cei trei invitaţi vor da startul distracţiei începând cu ora 20.00, însă pietrenii pot face parte din public încă de la ora 17.00, când micii artişti din oraş vor deschide specatcolul cu dansuri greceşti, muzică uşoară şi program de majorete. „Deşi bugetul alocat anul acesta este de 12 ori mai mic decât cel de la ediţia trecută, când au fost cheltuiţi 378.000 de lei, încercăm să le oferim pietrenilor ocazii de distracţie în cele trei zile dedicate Sărbătorii Oraşului“, a spus Gabriel Muraru, reprezentantul Serviciului Comunicare din cadul Primăriei.

În ultimele două zile de petrecere, pietrenii vor putea participa, începând cu ora 17.00, la spectacolele oferite de tinerele talente de la şcolile din judeţ, dar şi la concertele oferite de Laura Lavric, Alexandra Ungureanu&Crush şi DJ Sava&Raluca. „Din pachetul de concursuri cu premii şi surprize pregătite pietrenilor face parte şi raliul municipiului Piatra Neamţ, organizat duminică în Piaţa Ştefan cel Mare, începând cu ora 12.00. Acesta are scop educativ şi constă în două probe, de regularitate şi de îndemânare“, a adăugat Gabriel Muraru. 

Expoziţie de flori la Curtea Domnească

Iubitorii plantelor au şi în pragul acestui sezon estival posibilitatea de a-şi înfrumuseţa cu bani puţini  grădinile. Ei vor putea merge la expoziţia de plante de pe platoul Curţii Domneşti, începând de mâine de la ora 10.00 şi până duminică la 19.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite