Neamţ: Concert Phoenix la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul Phoenix are loc la Sala Polivalentă, chiar dacă lucrările de modernizare a acesteia nu s-au terminat
Concertul Phoenix are loc la Sala Polivalentă, chiar dacă lucrările de modernizare a acesteia nu s-au terminat

Intrarea la spectacol este liberă, iar organizatorii se aşteaptă la prezenţa a peste 5.000 de pietreni.

Sala Polivalentă din Piatra Neamţ va fi gazda unui moment de excepţie. Cunoscuta formaţie Phoenix a acceptat invitaţia municipalităţii pietrene de a concerta în oraşul de la poalele Pietricicăi.

Iniţial, evenimentul fusese programat să aibă loc pe 26 noiembrie, însă trupa are un contract pe care trebuie să îl onoreze la Bucureşti, pe data de 25. Chiar dacă Sala Polivalentă nu va fi gata, din cauza lucrărilor care se execută aici, organizatorii au făcut tot ce era posibil ca legendara trupă să concerteze în faţa publicului neţean.

„Ne-am gândit la formaţia Phoenix pentru că este una din puţinele trupe de succes care nu au concertat până acum la Piatra Neamţ“,  a spus Gabriel Muraru, şeful Serviciului Comunicare din Primărie. Concertul este programat să înceapă de la ora 19.00, accesul publicului urmând să se facă cu o oră mai devreme. „Intrarea la concert este liberă, însă avem unele reguli care vor trebui respectate. Pietrenii nu vor avea voie să intre în sală cu băuturi alcoolice, iar fumatul va fi interzis“. a completat Gabriel Muraru.

Scaune pe terenul de sport

Pietrenii abia aşteaptă să-i asculte live pe cei din trupă. „Melodiile îmi răsună şi acum în minte. Am crescut cu muzica celor de la Phoenix. Abia aştept să merg să îi văd pe scenă. Este una din trupele care fac, cu adevărat, spectacol. De asta au şi rezistat atâtea zeci de ani. Păcat că nu sunt asemenea concerte mai des“, a spus Ion Manoliu, profesor.

Organizatorii evenimentului se aşteptă ca toate locurile din tribune să fie ocupate. „Capacitatea sălii este de 4.000 de locuri, însă o parte a tribunei este blocată, din cauza lucrărilor. Vom pune scaune şi pe terenul de sport, pentru a permite accesul oamenilor la acest concert. Credem că vom avea cam 5.000 de locuri“, a mai spus Gabriel Muraru. Recitalul Phoenix va dura 90 de minute, iar deschiderea va fi făcută de trupele Phenomenon şi Riff.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite