Neamţ: Cioban din Podu Iloaiei sfârtecat de sălbăticiuni în munţii Stânişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sătean din comuna Pipirig a anunţat poliţia că a găsit pe vârful Bivolu trupul unui bărbat muşcat de animale

Descoperirea macabră a fost anunţată la Postul de Poliţie comunal de un localnic care mergea prin pădure şi a dat peste cadavrul aflat în stare avansată de putrefacţie.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, cu excepţia lipsei părţii inferioare de la cotul mâinii stângi, unde se evidenţiau urme specifice de muşcături de animale", se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Neamţ.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este Ioan F., de 42 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. La începutul lunii iunie el plecase de la o stână, din comuna nemţeană Borca fiind nemulţumit de condiţiile oferite.

„Ciobanii de la stâna din Borca spuneau că se simţea izolat în creierii munţilor. Bărbatul mai lucrase înainte ca ajutor la o stână din Galaţi şi nu era obişnuit să stea departe de lume. A plecat de acolo pe 5 iunie şi, cel mai probabil, s-a rătăcit", a precizat agentul Ionel Ciobanu, şeful postului de poliţie Pipirig.

Cadavrul găsit la peste 1500 de metri altitudine a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite