Cupa României/Ceahlăul-Dinamo, în şaisprezecimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plasată în urna a treia valorică, echipa din Piatra Neamţ va trebui să înfrunte pe liderul Ligii I.

Ora 16.00: Formaţia din Piatra Neamţ va juca meciul de calificare în faza superioară a Cupei săptămâna viitoare, în deplasare. Echipa din Bucureşti a fost prima extrasă de oficialii de la Casa Fotbalului, drept pentru care dinamoviştii vor avea responsabilitatea organizării jocului în calitate de gazde.

"Sunt dezmăgit că am căzut cu o echipă puternică şi că meciul este în deplasare. Dacă am fi jucat pe teren propriu exista un interes din partea spectatorilor din oraş. Dar noi ne vom juca şansa", a spus imediat după tragerea la sorţi Ioan Mironaş, directorul sportiv de la Ceahlăul.

Partida se va disputa în una din cele trei zile în care este programată competiţia (21, 22 sau 23 septembrie), în funcţie de programul stabilit de televiziunile care transmit meciurile.

Iată programul complet al şaisprezecimilor de finală:

Juventus Bucureşti (B) - FC Timişoara

ACU Arad (B) - CFR Cluj

Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ (B)

Gaz Metan CFR Craiova (B) - Steaua

Unirea Urziceni - Delta Tulcea (B)

Alro Slatina (B) - FC Vaslui

Pandurii Târgu Jiu - Viitorul Constanţa (B)

Voinţa Sibiu (B) - Gaz Metan Mediaş

Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti (B)

Sportul Studenţesc - CS Otopeni (B)

Chimia Brazi (C) - FC Braşov

Silvania Şimleul Silvaniei (B) - FCM Tg. Mureş

Gloria Bistriţa - Astra 2 Ploieşti (B)

Minerul Lupeni (B) - Universitatea Craiova

"U" Cluj - Victoria Brăneşti

Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi

Formaţia antrenată de Marin Barbu a fost distribuită în urna C a tragerii la sorţi de la sediul FRF. În aceeaşi urnă sunt alte 13 formaţii din ligile a doua şi a treia, calificate în şaisprezecimile Cupei.

Cei mai dificili adversari care i-ar putea ieşi în cale formaţiei din Piatra Neamţ sunt CFR Cluj, Unirea Urziceni, SC Vaslui, Steaua, FC Timişoara şi Dinamo, echipe din prima urnă valorică, sau Rapid şi U Craiova, distribuite în grupul celor 12 formaţii din urna B.

După ce îşi vor afla adversarul din şaisprezecimile competiţiei, fază programată pe 21, 22 şi 23 septembrie, nemţenii vor disputa meciul restanţă din etapa I a ligii secunde.

Astăzi, de la ora 17.00, Ceahlăul are şansa de a realiza maximum de puncte din trei etape, dacă va câştiga pe teren propriu partida cu Delta Tulcea. Meciul fusese reprogramat din cauza jocului Naţionalei cu Albania de la Piatra Neamţ. În seria I a ligii a doua, o singură formaţie, Săgeata Năvodari a realizat nouă puncte în cele trei runde scurse din acest sezon.

Revenim cu detalii

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite