Neamţ: Bianca Pădurean - Pe drumul afirmării în modelling (PORTRET)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanca a început să colaboreze cu o agenţie din Piatra Neamţ şi vrea o carieră în modă. Tânăra consideră că pentru a te afirma ai nevoie de muncă, dar şi de şansă.

Bianca spune că visul de a deveni model l-a avut încă de mică, din şcoală, atunci când a început să urmărească la televizor câteva prezentări de modă. „Îmi amintesc că în şcoala generală eram complexată pentru că, dintre toţi colegii din clasă, eu eram cea mai înaltă şi, în plus, eram şi foarte slabă“, îşi aminteşte Bianca. A decis să urmeze o carieră ca model, deşi este conştientă că această pasiune nu-i poate oferi totul în viaţă. „Vreau să fac modelling atât cât o să se poată, dar m-ar tenta să lucrez într-un domeniu precum cel de designer vestimentar“, afirmă tânăra.

Vrea să ajungă Miss Universe
Ieşeanca a făcut primul pas în lumea modei în urmă cu o jumătate de an, când s-a înscris la o agenţie din Piatra Neamţ, aceeaşi unde s-a lansat şi tiza sa, Bianca Elena Constantin, aleasă Miss Universe România în 2009. „Am vrut să particip şi eu la ediţia din acest an a concursului, dar nu am putut să mă înscriu deoarece nu am împlinit încă 18 ani“, spune Bianca Pădurean.

Adolescenta crede că succesul pietrencei care a reprezentat anul trecut România la concursul internaţional de frumuseţe din Bahamas s-a datorat mult şi şansei, dar apreciază curajul de a participa într-o competiţie de asemenea anvergură. „Anul viitor sigur o să particip şi eu“, promite ieşeanca.

În cele câteva luni de când colaborează cu agenţia de fotomodele din Piatra Neamţ, Bianca Pădurean a avut ocazia să ia parte la câteva prezentări de modă, la campanii de promovare a unor produse şi a realizat un pictorial pentru un calendar ce va fi lansat în această vară. „Acum sunt în negocieri pentru promovarea imaginii unei agenţii de turism. Nu am încă experienţa unei prezentări de modă de anvergură, dar cred că toate se fac la timpul lor şi va veni şi acea ocazie“, mai spune Bianca. Deşi este conştientă că nu va scăpa de emoţiile inerente unui astfel de eveniment, ieşeanca este convinsă că le poate depăşi, aşa cum au făcut-o şi colegele ei.

O admiră pe Naomi Campbell
Bianca este de părere că afirmarea profesională în modelling se poate realiza într-un timp relativ scurt, dacă munca este dublată de seriozitate şi de şansa de a fi promovată în lumea bună a modei. Tânăra crede însă că mai greu decât începutul într-o astfel de carieră este să te menţii în top. „Din acest punct de vedere o admir foarte mult pe Naomi Campbell, care a reuşit nu numai să se impună în acest domeniu, dar şi să reziste atâţia ani la un nivel atât de înalt“, mai spune Bianca Pădurean.

Profil
NĂscută. 7 septembrie 1992, Iaşi.
Studii. Liceul „Gheorghe Asachi“ din Iaşi.
Familie. Este singură la părinţi.

Întrebări şi răspunsuri
Cât de greu este să te menţii în formă pentru o carieră în modeling?
Cel mai important lucru este să ai permanent grijă de modul în care arăţi. Pentru unele fete acest lucru cere mai mult efort. Pentru mine e de ajuns să fac sport şi să am grijă de alimentaţie, deşi îmi permit să mănânc aproape orice. Poate că peste câţiva ani va trebui să merg mai des la sală sau să fiu mai atentă la dietă, dar acum nu-mi vine foarte greu să fiu în formă.
De ce ai ales să lucrezi cu o agenţie din Piatra Neamţ?
Am avut această ocazie după ce am aflat de la o cunoştinţă de această agenţie. Aşa am ajuns să-l cunosc pe Adrian Ioniţă, managerul agenţiei din Piatra Neamţ.

Ce-i place
După modelling, dansul este a doua pasiune a Biancăi. Îi plac călătoriile şi să asculte muzică, iar dintre cântăreţii noului val este atrasă de Alex Velea. „Îmi plac melodiile lui, cum arată şi show-ul pe care-l face cu trupa în concerte“, mai spune ieşeanca.

Ce nu-i place
Una din calităţile pe care le apreciază la oameni este punctualitatea, şi, din acest motiv, Bianca îi detestă pe cei care nu se ţin de cuvânt. Tânăra nu-şi refuză plăcerile gastronomice, dar se fereşte de produsele de tip fast-food.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite