Neamţ: Bătaie ca-n Vestul Sălbatic la cabana Fântânele, pe Ceahlău (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supăraţi că au plătit pe o sticlă de apă minerală 5 lei, trei electricieni l-au snopit în bătaie pe ajutorul cabanierului.

Salvamontiştii nemţeni au fost alertaţi prin 112, în această dimineaţă, la ora 4.00 că ajutorul de cabanier Constantin Rusu este inconştient în urma unei altercaţii cu trei lucrători ai unei firme de electricitate. Mai mult, de frica agresorilor, acesta s-a încuiat în bucătăria cabanei.

„Pe fondul consumului exagerat de alcool, echipa care urma să efectueze lucrări sub tensiune a luat victima la bătaie. Muncitorii cumpăraseră o sticlă de jumătate de litru de apă minerală la preţul de 5 lei, au primit şi bon, după care s-au supărat pe ajutorul de cabanier din cauza preţului plătit pentru apă", a spus Raul Papalicef, şeful Salvamont Neamţ.

Ajunşi cu echipa la cabană în jurul orei 4.50, salvamontiştii au constatat că sala de mese arăta ca dupa război, iar cabanierul şi ajutorul său erau închişi în bucătărie.

image

Constantin Rusu era în stare de inconstienţă având multiple escoriaţii pe tot corpul, o contuzie pronunţată toracică şi un traumatism cranio cerebral acut închis. A fost transportat în Durău şi predat la ambulantă, după care a ajuns la Urgenţele Spitalului judeţean din Piatra Neamţ, iar acum se află în afara oricărui pericol.

image

În acest timp, agresorii, Andrei Dumitru, de 40 de ani, Cristian Coţofan, de 43 de ani şi Vasile Donoi, de 42 de ani, toţi din comuna Podoleni, fugiseră în pădure cu scopul de a ajunge la maşina lăsată în zona cantonului silvic din Durău.

„Încă de la început am solicitat atât ajutorul Jandarmeriei, cât şi a Postului de Poliţie Ceahlău. În jurul orei 5.30 jandarmii i-au depistat în pădurea din vecinatatea cabanei pe cei trei agresori", a mai spus şeful Salvamont.

Salvamontiştii au mai solicitat o ambulanţă, deoarece doi dintre bătăuşi se loviseră de câţiva brazi, suferind traumatisme craniene.

Cristian Coţofan s-a autoaccidentat după ce s-a lovit de un copac:

image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite