Neamţ: Au ajuns la spital în prima zi de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii nemţeni au petrecut Paştele la serviciu
Pompierii nemţeni au petrecut Paştele la serviciu

Trei persoane din Târgu Neamţ au fost internate cu arsuri de gradul I şi II după ce imobilul în care locuiau a luat foc.

Cel mai grav incident petrecut în prima zi de Paşte a fost în oraşul Târgu Neamţ, unde trei persoane au ajuns la spital din cauza arsurilor suferite în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa. Pompierii au fost chemaţi la nouă fără zece dimineaţa pentru a stinge incendiul izbucnit la domiciliul unei pensionare de 63 de ani din Târgu Neamţ.

„Un tânăr de 31 de ani a suferit arsuri de gradul I pe mâna stână şi a ajuns la spital şi cu plăgi pe mâna dreaptă după ce a spart un geam, proprietara locuinţei a suferit arsuri de gradul II pe 80% din suprafaţa membrelor inferioare, iar o altă persoană a avut arsuri de gradul II pe 80% din suprafaţa spatelui", a declarat Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Din primele cercetări, incendiul pare să fi fost provocat intenţionat, cazul fiind predat acum poliţiei, care încearcă să găsească vinovaţii.

Tot în prima zi de Paşe şi tot în oraşul Târgu Neamţ, după ora 22.30, a mai avut loc un incendiu la o locuinţă particulară, cauza izbucnirii focului fiind încă în curs de stabilire.

Pe 5 aprilie, la ora 3.24 dimineaţa, pompierii au fost solicitaţi pentru a stinge un incendiu în comuna Izvorul Muntelui. După ce a chefuit bine, proprietarul a lăsat o lumânare aprinsă, focul distrugând 40 de metri pătraţi din acoperişul casei şi mobilierul din două încăperi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite