Neamţ: Agresoarea Felomena Blăjuţ, cercetată în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa care a intrat în comă în urma bătăii primite de la îngrijitoare şi-a revenit, însă ancheta continuă, timp în care femeia are în continuare grijă de propria nepoată, o fetiţă de aceeaşi vârstă cu victima

O fetiţă de doi ani a intrat în comă după ce a fost bătută

Cosmina Hazaparu, o fetiţă de doar doi ani, din comuna Gherăieşti, a ajuns în comă la spital, duminică, 12 septembrie, după ce a fost lovită de Filemona Blăjuţ, femeia în grija căreia a fost lăsată.

După ce a fost plimbat de la spitalul din Roman la cel de Neurochirurgie din Iaşi, copilul pare să fi avut noroc în cele din urmă. „Fetiţa este în stare bună acum, însă nu o vom externa pentru moment, ci va rămâne sub supraveghere la noi", a declarat Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Abandonată de mamă, care a plecat în Italia, fetiţa a fost lăsată în grija unchiului său, Ciprian Hazaparu, însă nici acesta nu a vrut să se ocupe de creşterea micuţei, pasând-o soacrei sale, Filomena Blăjuţ.

Duminică dimineaţa, plânsetul Cosminei a deranjat-o atât de tare pe femeie, încât i-a aplicat o bătaie soră cu moartea până ce a dus-o în comă la spital. „Femeia este cercetată în stare de libertate acum pentru vătămare corporală. În funcţie de concluziile examenului medico-legal, vom face şi încadrarea juridică a faptei. Ancheta continuă, poliţiştii încercând acum să afle şi condiţiile în care mama fetiţei, care a plecat în străinătate din luna iunie a acestui an, şi-a lăsat copilul în grija fratelui", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

În tot acest timp, Filomena Blăjuţ are grijă în continuare de propria nepoată, Iasmina Hazaparu, care are aceeaşi vârstă cu victima.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite