Neamţ: Accident grav soldat cu un mort şi trei răniţi în comuna Farcaşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat doar cu câteva zgârieturi la faţă.

Evenimentul rutier a avut loc joi seară, în jurul orei 18.15, pe DN 17 B. Lucian Cucu, de 31 de ani, din Piatra Neamţ, şoferul unei autoutilitare care se depasa pe direcţia Borca - Poiana Largului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină VW Golf condusă regulamentar din sens opus de către Ovidiu Popescu, de 32 de ani, din comuna Farcaşa.

În urma accidentului produs într-o curbă de pe raza localităţii Frumosu, şoferul autoturismului a decedat, iar Liviu Buzdugan, de 40 de ani, din comuna Borca, pasager pe scaunul din faţă a suferit un traumatism la cap şi o contuzie toracico - abdominală. De asemenea, a avut de suferit şi Ilie Ionuţ, de 29 de ani, din comuna Dumbrava Roşie, pasager în autoutilitară, care a suferit o fractură la glezna stângă.

Mai uşor a scăpat conducătorului dubiţei care s-a ales cu o rană în zona sprâncenelor şi cu zgârieturi la faţă.

„Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite