Neamţ: Accident grav la intrarea în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a ajuns pe contrasens, maşina s-a oprit într-un copac
După ce a ajuns pe contrasens, maşina s-a oprit într-un copac

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte la spitalul din Piatra Neamţ, după ce maşina pe care o conducea a părăsit şoseaua, şi s-a izbit violent de un copac.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă în jurul orei 7.30 pe DN15, pe raza comunei Costişa. Şoferul maşinii şi soţia sa se întorceau de la o nuntă din Bucureşti şi se deplasau spre casă, respectiv către oraşul Gheorghieni.

După ce au parcurs peste 300 de kilometri, oboseala şi-a spus cuvântul, iar maşina a fost scăpată de sub control, a părăsit banda şi, după ce a pătruns pe contrasens, a ieşit în decor, oprindu-se într-un copac.

"În urma anchetei preliminare s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere", a precizat inspectorul principal Cătălian Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul de 49 de ani a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii de către echipa de descarcerare şi transportat apoi la spitalul din Piatra Neamţ.

"Pacientul este în comă de gradul 3 şi are hemoragie intracerebrală. După ce l-am preluat pe secţia Urgenţe a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă unde va rămâne sub supravheghere medicală", a precizat doctor Iliana Nicorescu, medic de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

În urma accidentului, şi soţia şoferului a ajuns la spital. Femeia a scăpat însă cu o fisură costală şi o fractură de claviculă, şi nu a necesitat internarea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite